mascot

Your Graduation Buddy- TESTIMONIALE -

mascot
Cîmpean Alexandra Reprezentant Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, UT

Colaborarea cu echipa Bye Bye Stud a fost una de succes. Ați dat dovadă de profesionalism, înțelegere și ne-ați ajutat foarte mult ca festivitatea de absolvire și banchetul să fie exact acele evenimente la care visam la început de an. În numele Facultății de Ingineria Materialelor și a Mediului eu vă mulțumesc pentru tot efortul depus în organizarea poate a celor mai frumoase momente din anii de studenție.

Toader Monica Specializare Biologie, USAMV

Mi-a plăcut să colaborez cu Bye Bye Stud. A fost o plăcere și pot spune și în numele specializării că a fost super ! Vă mulțumim! și mult succes în continuare!

Bușta Andreea Reprezentant Facultatea de Medicină Dentară, UMF

Distracție, voie bună, oameni relaxați și binevoitori

Jurje Alexandra Ioana Reprezentant Academia de Muzică “Gheorghe Dima”

Comunicare, Echipă, Detalii, Atenție, Calitate și Emoții reprezintă caracteristicile pe care echipa Bye Bye Stud le deține în tainele organizării celor mai importante și marcante evenimente din viața unui student. Curajul de a explora mereu noi viziuni ale studenților reprezentanți contribuie la conturarea personalității și individualității fiecărui portofoliu de care vă ocupați. Energia și zâmbetele voastre sunt transmise fiecărui student, chiar dacă acesta nu a colaborat în mod direct cu voi, ci doar prin studenții reprezentați. Implicarea și atenția la detalii fac diferența între voi și alte entități care se ocupă de realizarea acestor tipuri de evenimente. Ne-ați purtat printr-o varietate de stări și emoții atât în cadrul festivității, cât și la banchet. Ați știut cum să ne aduceți liniște în momentele de panică și ați făcut din evenimentele noastre, lucruri de neuitat. Deși, uneori, dorințele noastre erau poate mult prea dificile ați trecut cu brio testul la care v-am supus și ne-ați redat cu o mare calitate segmentul dorit. Echipa Bye Bye Stud este energică, creativă, plină de entuziasm, atentă și foarte comunicativă. Noi, cei de la AMGD, vă mulțumim din inimă pentru tot ceea ce ați realizat pentru noi și sunteți THE BEST!!!!

Dodoși Andreea Reprezentant FSPAC Specializare Științe Politice

Colaborarea cu Bye Bye Stud, și am să o nominalizez pe Ica <3 pentru că ea a fost omul principal de legătură, a fost peste așteptări. Ne-au îndeplinit cerințele, de la doleanțe și până și mofturi și am realizat împreună o festivitate și o petrecere pe măsură. Toată lumea a fost extrem de mulțumită de serviciile oferite. Am colaborat din timp, organizat și cel mai important, ținând cont de opinia întregului colectiv de Științe Politice, linia română, promoția 2016.

Delia Nechita Reprezentant FSEGA Specializare Statistică și Previziune Economică

Nu cred că am să uit vreodată tot stresul și toate emoțiile pe care le-am avut cu organizarea evenimentelor de final de facultate, dar dacă nu era echipa Bye Bye Stud, în special Larisa, Alex și Cipri, nu cred că aș fi rămas cu amitiri atât de minunate. Voi nu sunteți doar o firmă care oferă robe, toci și flori, sunteți o echipă care trăiește emoțiile fiecărui student și oferă momente de neuitat. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine, colegii mei, profesorii și familiile noastre! Voi nu doar organizați evenimente, Bye Bye Stud transformă visele în realitate!

Bîrsan Maria Reprezentant Facultatea de Business Specializare Administrarea Afacerilor

O colaborare plăcută, în care au predominat profesionalismul și serviciile calitative!

Bogdan Diana Felicia Reprezentant Facultatea de Biologie și Geologie

Pornind de la unul dintre citatele mele preferate "The ones who are crazy enough to think they can change the world....are the ones that do" - S. Jobs, vreau să vă spun că experiența mea cu Bye Bye Stud mi-a depășit așteptările....oamenii aceștia pur și simplu găsesc o altă abordare la conceptul organizării unui eveniment, și tot ceea ce ție, viitor absolvent ți se pare că e "crazy", pentru echipa BBS e un challenge și ei sunt "the ones that do" your wish to come true - poate pentru că au și ei tot felul de idei crazy și pentru că vor ca fiecare moment să fie cât mai unic posibil. Îi văzusem în acțiune la festivitatea generației de dinaintea mea și pur și simplu am fost fascinată de cât profesionalism au dat dovadă. Atunci am zis: "Ei trebuie să se ocupe și la noi de organizare!". Consultanța și sfaturile utile ne-au însoțit pe tot parcursul organizării, la festivitate și banchet cred că fiecare dintre noi a fost întrebat dacă "este ok", dacă îi place, dacă mai are nevoie de ceva... pe scurt, chiar am fost actorii principali :)

P.S.: Mulțumesc.

Alex Mătieș Reprezentant Facultatea de Agricultură, USAMV

Am avut parte de o colaborare ce mi-a oferit siguranța faptului că evenimentele vor fi un real succes.

Marin Lavinia Bianca Reprezentant FSEGA Specializare Management

Încă de la început, când ne-ați prezentat ofertele voastre ne-ați lăsat o impresie foarte bună, atât prin atitudinea degajată și dorința de colaborare cu noi, studenții, cât și prin profesionalismul care a ieșit în evidență. De aceea, alegerea noastră a fost Echipa Bye Bye Stud și ați demonstrat pe parcursul întregii colaborări că am luat hotărârea cea mai bună. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat, sfaturile voastre când am fost indeciși ori nedumeriți, pentru promptitudinea și încrederea reciprocă. Nu știam cât de greu este sa te implici în astfel de activități, dar datorită echipei Bye Bye Stud totul a ieșit conform dorințelor noastre: cursul de suflet, festivitatea și banchetul vor rămâne o amintire și mai deosebită pentru noi! Nu putem decât să vă mulțumim pentru tot sprijinul și ajutorul acordat în momente speciale și unice, ca acestea!

Albu Cristian Reprezentant Facultatea de Agricultură Specializare IPM, USAMV

“Mulțumit
Profesioniști
O plăcere să lucrez cu voi!!”

Colcer Alexandra Maria Reprezentant Facultatea de Geografie Specializare Planificare teritorială

Echipa Bye Bye Stud este una dintre cele mai profesionaliste echipe de organizare de evenimente de acest gen. Cu toate că ei au fost singurii cu care eu personal am avut ocazia de a lucra până în prezent, am mulți prieteni care au lucrat cu alte echipe și bineînțeles că în grupul nostru de prieteni am discutat diferite aspecte și spun cinstit că echipa Bye Bye Stud se diferențiază net față de celelalte. Elementele care le recomandă sunt în primul rând echipa tânără și plină de viață, comunicativă, maleabilă, care te ascultă și sunt deschiși la noi propuneri.

Am comunicat foarte ușor cu ei, termenele limită se respectau și dorințele noastre primau. Mă consultam tot timpul cu colegii și de multe ori, dorințele noastre erau diferite față de a colegilor de la celelalte specializări, însă ei au reușit să ne împace pe toți, să ne îndeplinească dorințele și chiar să ne întreacă așteptările.

Ca reprezentant de an al specializării mele, am avut anumite elemente (mi-aș permite să le numesc chiar ”fixuri”) care voiam să se regăsească în special la festivitate, cât și la banchet și așa s-a și întâmplat.

În plus, am avut parte și de multe surprize din partea echipei. Sunt inovatori, au multă răbdare și își cunosc foarte bine îndatoririle și le respectă în totalitate.

Îmi era frică să nu întâlnesc oameni rigizi, care promit multe și nu se țin de cuvânt, de la care să auzi lucruri frumoase la început și pe parcurs să uite de ele. Din contră, în ceea ce privește echipa Bye Bye Stud, ei s-au comportat mai bine decât mă așteptam, frica mea a început să se risipească după câteva întâlniri și pot în prezent afirma că a fost spulberată în totalitate și că ei mi-au întrecut așteptările.

Recomand cu cea mai mare încredere echipa!

Deac Andrada Reprezentant Facultatea de Medicină, UMF

Super! O relație foarte amicală, am avut parte de multă înțelegere, o colaborare exact așa cum îmi doream. Niciodată nu mi s-a zis nu se poate, întotdeauna ați găsit o cale.
Echipa Bye Bye Stud, mai mult decât niște colaboratori, întotdeauna aproape de absolvenți, împreună cu noi.

Diana Petrescu Reprezentant Facultatea de Farmacie, UMF

Mă bucur foarte mult că am decis să lucrăm cu voi la un eveniment așa de important. Încă de la prima întâlnire ați fost foarte deschiși la sugestii și ne-ați ascultat părerile, ceea ce mi-a dat încredere că veți organiza un eveniment de neuitat pentru noi. Întotdeauna ați dat dovadă de profesionalism, flexibilitate, disponibilitate și înțelegere. Având în vedere că ultimul an este foarte agitat, decizia de a lucra cu voi mi-a redus foarte mult din responsabilități. Știind că sunteți o echipa foarte bine organizată am avut încredere în voi că totul va fi așa cum ne-am dorit. Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu voi și sper să mai avem o astfel de ocazie.

Bordean Mihai Marius Repezentant Facultatea Construcții de Mașini Specializare Robotică

După cum am spus la început, în interviul acordat vouă, am plecat cu speranța că o sa ne distrăm împreună foarte bine și că o să rămânem cu o amintire frumoasă. De asemenea, mi-am dorit ca toate așteptările și dorințele colegilor mei să le pot pune pe masa voastră, iar voi să fiți cei care să le îndeplinească în totalitate. Mă bucur că am reușit să realizăm toate aceste aspecte împreună. Referitor la festivitate și banchet pot spune că au fost două evenimente reușite, prin care mi-ați demonstrat că ați meritat să fiți aleși și la care după cum mi-am propus m-am distrat și am rămas cu o amintire foarte frumoasă. Pentru asta vă mulțumesc și vă doresc mult succes în tot ceea ce întreprindeți.

Iozon Sofia Reprezentant Facultatea de Medicină Dentară, UMF

Personal, am simțit că ceea ce am de spus este auzit și luat în considerare de către echipa Bye Bye Stud. Mi-a plăcut în mod special modul relaxat de abordare al problemelor și lejeritatea în comunicare. Keep up the good work! Și mulțumim pentru tot!! :)

Alexandra Virag Reprezentant Construcții de Mașini specializarea Inginerie Economică Industrială

Pentru noi colaborarea cu ByeByeStud a însemnat 5 lucruri: - eficiență -promptitudine -onestitate - calitate - distracție maximă . Pentru toți cei care vor ca finish-ul drumului să fie special recomand cu drag: ByeByeStud (s-au mobilizat să avem și artificii la banchet. Isn't that the most classy thing? :-) un lucru ar mai fi de adăugat: Keep up the good work

Vlăduț Pop Reprezentant Facultatea de Biologie și Geologie

Experiența cu echipa Bye Bye Stud a transformat despărțirea de studenție și a protocoalelor aferente într-un moment în care ne-am putut bucura pe deplin de momentul nostru, momentul în care eram pe podium, fără să ne facem griji pentru detalii uitate. Pe toată perioada de pregătire pentru acest moment, echipa Bye Bye Stud a ținut mereu contactul cu noi și ne-a consultat și informat cu diferite detalii. Faptul că momentul absolvirii noastre a fost unul excepțional demonstrează capacitățile de organizare ale echipei.

Alina Bulughiana Reprezentant Facultatea de Horticultură Specializările IEA, IEA ID, IMAPA și IMIT

Cred că oricine îşi doreşte ca la terminarea facultăţii să aibă o festivitate şi un banchet de poveste. E un moment important pentru orice student, e ca o trecere de la adolescenţă la maturitate, iar acea zi trebuie să îţi rămână bine întipărită în minte ca fiind una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ta.
Noi am căutat profesionişti, oameni care să ne ia de pe umeri povara organizării unui astfel de eveniment. Am vrut pe cineva care să ne înţeleagă ideile, iar materializarea lor să coincidă 1:1 cu ceea ce am gândit noi. De aceea v-am ales pe voi, pe cei de la Bye Bye Stud. Oameni faini, tineri, care se dedică muncii lor pentru ca noi să rămânem cu cea mai frumoasă amintire.
La festivitate am avut o organizare bună, sonorizare impecabilă, muzica de fundal se potrivea cu trăirile noastre, ornamente florale deosebite. A fost organizat totul cu grijă şi atenţie. Probabil că şi multe alte detalii pe care nu le-am observat, orbită fiind de emoţie. Banchetul a fost pe măsura aşteptărilor. O locaţie superbă, de unde puteai admira Clujul cu un pahar de şampanie în mână, alături de colegii tăi pe care niciodată nu i-ai mai văzut atât de frumoşi şi de eleganţi. Distracţia a ţinut toată noaptea, muzica potrivită evenimentului şi vârstei noastre, mâncarea sofisticată şi delicioasă.
V-am avut în permanență lângă noi şi orice incident, cât de minor, l-aţi rezolvat înainte ca noi să îl fi semnalat. Aţi fost profi şi dacă ar fi să aleg încă o dată pe mâna cui să las organizarea unui astfel de eveniment aş opta pentru voi fără să ezit.
Ca şi concluzie pot să spun doar atât: a fost frumos! Restul sentimentelor e greu să le exprimi în cuvinte, trebuie să le trăieşti!

Vesna Volda Reprezentant FSPAC specializare Ştiințe Politice

A colabora cu echipa Bye Bye Stud a fost o plăcere. Lucrează profi şi calitativ, totodată au fost deschişi la idei, la schimbări şi nu a existat nici o problemă pe care să nu o rezolve. Între timp am cunoscut toată echipa Bye Bye Stud, e ca o familie, când intri la ei în birou nu mai vrei să pleci de acolo. Te asigur!
Vreau să mulţumesc întregii echipe Bye Bye Stud pentru profesionalism, pentru promtitudinea de care au dat dovadă şi pentru că s-au ţinut de cuvânt. Vreau să vă mulţumesc pentru realizarea celei mai frumoase festivităţi de absolvire şi a celui mai frumos banchet.

Corina Răcășan Reprezentant Facultatea Automatică și Calculatoare specializare Automatică, linia Engleză

Colaborarea cu Bye Bye Stud pentru mine a fost plăcere, nu doar pentru faptul că mi-au fost înlăturate emoțiile care apar indubitabil în pragul absolvirii unei facultăți, dar mai ales că s-a reușit crearea unei relații de la egal la egal, de prietenie, dar profesională. Recomand tuturor celor care apreciază calitatea să aleagă Bye Bye Stud pentru că momentele de neuitat de la absolvirea unei facultăți merită să fie tratate cum se cuvine, la fel și distracția de la banchet.

Raluca Talpoș Reprezentant Facultatea de Geografie specializare Hidrologie-Meteorologie

Ce a însemnat Bye Bye Stud pentru mine?
E foarte simplu…în primul rând o prietenie!
Dar să merg mai departe, dacă ar fi necesar să-i descriu, aș avea numai cuvinte de laudă. În primul rând, de la început și-au făcut prezența în fața noastră, a viitorilor absolvenți ca niște adevarați profesioniști care ulterior s-au dovedit a fi chiar superior așteptărilor noastre. Deci, termenul cel mai important care îi caracterizează este profesionalismul.
Un alt aspect care îți atrage atenția încă de la prima întâlnire este entuziasmul și dinamismul care se explică prin faptul că sunt o echipă tânără, în plină dezvoltare și descoperire. Aceste două calități predomină pe întreaga perioadă de colaborare și nu numai.
Eu ca și reprezentat de an, am stat și m-am gândit, cărui fapt s-a datorat reușita banchetului și am ajuns la concluzia că și ei la rândul lor sunt tineri, unii poate încă studenți, care sunt cu chef de viață și distracție, astfel, nu le este greu să satisfacă majoritatea participanților la eveniment.
Pe această cale vreau să vă felicit încă o dată pentru ceea ce faceți, modul în care o faceți și cel mai important lucru îl constituie rezultatele, care sunt la un nivel ridicat și de calitate.
Mi-a părut bine că am avut șansa să colaborez cu Bye Bye Stud și vă doresc energie, răbdare și mult mult succes pe mai departe!

Paul Mărginaș Reprezentant Facultatea de Horticultură specializare Silvicultură

Eu sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, cât mai ales și de calitatea acestora. Întotdeauna dacă am avut vreo problemă ne-ați ajutat și am reușit să o rezolvăm. Dacă am dorit să creștem numărul serviciilor oferite de pachetul de la festivitate respectiv banchet, acest lucru s-a realizat ca o ofertă din partea voastră, sau cu un cost foarte mic. Toți colegii au fost foarte mulțumiți de prestația pe care ați avut-o atât la festivitate cât și la banchet. Am fost și la alte festivități, organizate de alte firme, și am sesizat probleme pe care noi nu le-am întâmpinat, iar asta m-a făcut să realizez că am făcut cel mai bun lucru când v-am ales pe voi.
Să nu uităm în ultimul rând de plată. Chiar dacă contractul zicea o dată limită, niciodată nu v-ați cramponat în a obține banii “musai” până în acea dată (făcând referire aici la ultima tranșă cu care am întârziat aproximativ o lună :D ). Și tot așa a fost în legătură cu orice informație ați avut nevoie. Întotdeauna am găsit o cale de mijloc pentru a mulțumi pe toată lumea.
Am să vă recomand cu cea mai mare plăcere tuturor persoanelor care o să îmi ceară sfatul în acest caz. În numele Promoției 2015 Silvicultură, vă mulțumesc!

Anamaria Beleiu Reprezentant Facultatea Automatică și Calculatoare specializare Calculatoare, linia Engleză

Am avut ocazia de a colabora cu echipa Bye Bye Stud pentru organizarea evenimentelor ce ne-au încheiat mie şi colegilor mei, perioada de studenţie. Am rămas plăcut impresionată de profesionalismul, seriozitatea şi calitatea serviciilor oferite. Am întâlnit o echipă tânără, o echipă care pune suflet în munca depusă şi care înţelege cu adevărat importanţa momentului absolvirii atât din punctul de vedere al studentului, cât şi al părinţilor. Am văzut cum fericirea şi emoţiile de pe chipul absolvenţilor şi implicit al celor prezenţi la eveniment se transformă pentru ei în cea mai mare satisfacţie; în bucuria obţinerii unor rezultate ce nu pot fi decât extraordinare prin simplul fapt că acest moment de neuitat l-au făcut unic pentru fiecare dintre noi. Şi nu o dată mi-a fost dat să intru în sediul lor şi să-i văd de la mic la mare numărând eşarfe, împărţind toci sau aranjând poze, pregătind eprubete cu nisip pentru absolvenţii de la chimie, recapitulând planul de organizare pentru ca cele 3 cursuri festive din ziua următoare să iasă perfect sau făcând şedinţe spontane cu fotografii pentru alegerea celei mai bune locaţii a pozelor de grup pentru absolvenţii de la poli. Pentru că echipa BBS a înțeles că în centrul atenţiei trebuie să fie absolventul, iar ei pun atât de mult suflet ca să fie aşa, încât fără voia lor retrăiesc de fiecare dată bucuria şi emoţia, cu cei de pe scenă.
Vă doresc să păstraţi principiile ce vă formează echipa şi să aveţi încredere, pentru că satisfacţiile avute demonstrează cât de buni sunteţi în ceea ce faceţi.
Mult succes în realizarea următoarelor evenimente!

Maria Andrieș Reprezentant Facultatea de Drept Universitatea Babeș-Bolyai

În încercarea de a structura motivele pentru care Promoţia 2015 a Facultăţii de Drept a ales să colaboreze împreună cu echipa Bye Bye Stud pentru organizarea celor două evenimente care au celebrat sfârșitul unei etape din parcursul academic al unui tânăr, îmi vine în minte o frază-cheie rostită de David Sarnoff: “Concurența scoate la iveala ce este mai bun dintr-un produs și ce este mai rău din oameni.
Alegerea noastră a fost în primul rând una obiectivă: ne-a plăcut portofoliul acestora de prezentare, transparența și rigoarea în prezentarea unor informații de ordin organizatoric și tehnic, felul în care au organizat aceste evenimente atât pentru Promoția 2014 a facultății noastre, cât și pentru alte facultăți, feed-back-ul pozitiv din partea celor cu care au mai colaborat în trecut, modalitatea în care comunicau ca echipă, o unitate de viziune, dar o diversitate de idei și propuneri prezentate cât mai eficient și structurat. În al doilea rând, subiectivismul fiecăruia dintre noi în alegere, de fapt convergea spre aceeași idee: cei care lucrează la și pentru Bye Bye Stud sunt tineri, sunt dornici de afirmare și respectă cerințele și ideile noastre. Discuțiile se demarau firesc și sincer spre calitatea și desfășurarea evenimentelor și nu sub spectrul interesului de a obține bani de pe urma unei promoții mari unde participă aproximativ 300 de studenți la festivitate și 240 la banchet.
Echipa Bye Bye Stud a reușit nu doar să răspundă exigențelor și viziunii noastre, dar a știu să se adapteze constant programului încărcat pe care îl înfruntă studentul prins în focurile licenței și ultimelor examene. Dacă noi, Awesome Law Comitee (cum ne plăcea nouă să ne alintăm), ne-am concentrat pe viziunea de ansamblu, negocierea și medierea între cerințele colegilor noștri și ale noastre ca echipă, Bye Bye Stud a știut unde să aducă sarea și piperul. Ei au înțeles că noi nu vrem să reinventăm roata în desfășurarea evenimentelor, ci vrem să celebrăm patru ani de muncă și eforturi constante, frumusețea tinereții, colegialitatea și ritmul vibrant al vieții de student. Dacă noi ne-am dorit să desfășurăm sedința foto individuală în Facultate ori să ne distrăm împreună la o ultimă fotografie cu grupa în Grădina Botanică, ei au fost promți și s-au adaptat cererii și programului nostru. Dacă am dorit să răspundem tuturor cerințelor colegilor privitoare la o locație cu o capacitate mare și acoperită pentru cursul festiv, Bye Bye Stud s-a orientat spre Sala Polivalentă. Am dus mai departe inițiativa ,,Cursului de suflet”, iar tradiția banchetelor organizate în locația idilică de la Sun Garden ne-a dat motive în plus de a ne fotografia și a dansa încărcați de bucurie și prietenie.
Ni s-au luat măsurători pentru toci, robe și eșarfe, ca mai apoi să defilăm solemni pe ritmurile trepidante ale lui Wagner și să aruncăm emoționați spre văzduh tocile în aplauzele părinților, profesorilor, prietenilor, Queens aclamându-ne, iar confettiile zburând spre noi.
Drumul nostru în Drept nu se oprește aici, dar finalul unei prime etape pline de provocări a fost pavat cu bune intenții de către cei de la Bye Bye Stud. Pentru toate acestea, Promoția 2015 vă mulțumește!

Sebastian Mureșan Reprezentant Facultatea Automatică și Calculatoare specializare Calculatoare, linia Engleză

Dat fiind faptul că am fost reprezentantul colegilor de facultate timp de patru ani, m-am ocupat de organizarea festivității și a banchetului. Am ales ca firmă organizatoare pentru aceste evenimente Bye Bye Stud. Pot spune că de la început am avut o colaborare foarte plăcută cu membrii firmei. Am discutat cu aceștia până la cele mai mici detalii, diplome, cocarde, flori, tort, mâncare, invitații, orice era nevoie pentru a organiza o festivitate și un banchet perfect. Întotdeauna au avut timpul și răbdarea necesară pentru a ne răspunde la toate întrebările legate de organizare și ne-au sprijinit și atunci când am avut conflicte între colegi sau ceilalți organizatori din diverse motive așa încât am ajuns mereu la o soluție potrivită pentru toată lumea. Totul a fost organizat cu mare grijă, iar tot ceea ce am primit la festivitate/banchet, noi, organizatorii, am avut ocazia de a vedea înainte, așa încât să ne asigurăm că facem o alegere bună. De exemplu, am avut ocazia să vedem cum o să arate diplomele, tocile brodate, să degustăm mâncarea și alte detalii de acest gen. De asemenea, am avut și parte de surprize din partea firmei, și anume, un band live și un saxofonist care au fost de mare impact și au schimbat atmosfera în una foarte plăcută și potrivită pentru o petrecere reușită.
Pot să spun că cei de la Bye Bye Stud sunt o echipă profesionistă și au tot ce este nevoie pentru a organiza cu succes astfel de evenimente.

Alexandra Şica Reprezentant FSPAC specializare Comunicare și Relații Publice

M-am uitat peste cele câteva cuvinte care însoțesc postarea cu oferta Bye Bye Stud de pe grupul colegilor mei, postare de la jumătatea lunii octombrie 2014. După prezentarea susținută de echipa formată din Vlad, Diana și Sem le-am transmis colegilor următoarele lucruri:
- echipă profi, Bye Bye Stud aflându-se sub umbrela unei alte firme de organizare de evenimente – Performed Events;
- au venit cu câte o mapă cu pachetele atât pentru mine cât și pentru Maria (o să o am la mine și la întâlnirea cu toți unde o să discutăm ofertele de până acum);
- organizează absolviri de 3 ani;
- s-au ocupat atât de absolviri de dimensiuni mari (Cluj Arena) cât și mai mici;
- ne-au prezentat ofertele într-un mod firesc și relaxat, fără bla-bla-uri, cu poze și videouri;
- ne-au întrebat dacă sunt elemente văzute la alte absolviri care nu ne-au plăcut și pe care nu le-am dori sub nicio formă în cazul în care vom colabora;
- s-au documentat puțin despre noi și au fost capabili să ne recomande o ofertă ca idee la numărul de persoane care suntem;
- sunt deschiși la sugestii, pachetele nu sunt foarte rigide în sensul că pot suferi modificări la anumite puncte (adăugăm sau scoatem);
- ne-a plăcut ideea cu transmisiunea live la festivitate;
- îi găsiți pe Facebook, YouTube și site unde puteți să vedeți mai multe.
Comparația cu alte echipe care s-au ocupat de alți colegi sau de alte facultăți precum și cu organizarea din anii anteriori era inevitabilă printre studenți. În plus, o sută de oameni au Mereu a existat un double-check și o soluție fără discuții tensionate.
Dacă ar fi să caracterizez echipa în câteva cuvinte în urma experienței de la absolvire, aș spune că la Bye Bye Stud întâlnești o echipă profesionistă, atentă la detalii, discretă și organizată, oameni veseli și deschiși, care împreună reușesc să facă o promoție să spună că a avut „cea mai faină absolvire cu piele de găină și toate cele.

Maria Mustățea Reprezentant FSPAC specializare Publicitate

Colaborarea cu echipa Bye Bye Stud a marcat unul dintre cele mai importante momente ale anului III. Pe lângă servicii de calitate, au oferit și consultanță permanentă și ne-au sprjinit în situațiile în care au apărut mici impedimente. Iar într-o perioadă agitată, cu sute de absolvenți dezorientați, ai nevoie de o călăuză care să te ajute să treci cu bine și de ultimele hopuri ale absolvirii.